02 Temmuz 2015 - 23:09 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:02
G: 03 Eylül 2022 - 16:02
Acunʹdan flaş itiraf!
Acunʹdan yıllar sonra gelen itiraf
10 yıldır aralıksız yayınlanan Survivor yarışmasının yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı’dan yıllar sonra itiraf geldi. Ilıcalı, Survivor tarihinde sadece bir yarışmacıyı desteklediğini söyledi.
10 yıl önce ilk Survivor’ını çeken Ilıcalı, Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasında finale çıkan Derya’yı desteklediğini açıkladı.
Survivor’da en unutamadığım gündü. Final Türkiye-Yunanistan arasındaydı. İlk oyunu Yunan yarışmacı kazandı. İkinci yarışma da penaltı atışıydı. Sunuculuk hayatımda kendimi bu kadar kaybettiğimi hiç hatırlamıyorum.
Derya kaybetmesin diye ona teknik direktörlük yapıp destek verdim. Kaybetmesin diye çok uğraştım. Şimdiye kadar tek yarışmacı tutum hatta ölümüne tutum o da Derya’ydı.
Gözden Kaçmasın
Mehmet Ali Kâğıtçı’nın arşivi koruma altına alınıyor
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK

Offroad Tutkunları Mühye’de Buluşacak

Gebze’nin ana merkezi baştan sona yenilendi

Üsküdar belediyesinin yeni adresi belli oldu

Burhanettin Duran’dan 12 ülkenin Batı Şeria kararına destek







