23 Ekim 2015 - 00:27 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:02
G: 03 Eylül 2022 - 16:02
Valilikten açıklama!
Valilikten İstanbullularʹa kuvvetli yağış uyarısı geldi..
İstanbul Valiliği, bugün başlayan yağışların perşembe ve cuma günü çok şiddetli olacağının tahmin edildiğini belirterek, vatandaşları uyardı..
Valilikʹten yapılan açıklama şöyle:
"Meteoroloji Bölge Müdürlüğüʹnden bildirilen hava tahmin raporunda; ilimizde bugün başlayan yağışların 22.10.2015 Perşembe günü ile 23.10.2015 Cuma günü de yer yer şiddetli ve çok şiddetli olacağı tahmin edilmektedir. Kuvvetli ve şiddetli yağışların olumsuz etkilerinde karşı ilgili kamu kurum ve kuruluşları gerekli tedbirleri almaları konusunda uyarılmış olup, halkımızın şiddetli yağışlar sebebiyle meydana gelebilecek ani su baskınları gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olması gerekmektedir.
Ayrıca vatandaşlarımız ihtiyaç halinde İstanbul Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüʹnün (İstanbul AFAD) ) 0 212 455 70 00 ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı Afet Koordinasyon Merkeziʹnin (AKOM) 0 212 444 25 66 nolu telefon numaralarını arayabilirler."
Gözden Kaçmasın
Başkan Ömeroğlu: Dilovası eğitimle yükselecek
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Genelkurmay Başkanlığında önemli görüşme

Bakan Bolat'tan Kadın kooperatiflerine destek müjdesi

Milletvekili Kanko'dan hükümete faiz ve borç tepkisi

Dev operasyonda tonlarca uyuşturucu ele geçirildi

Yeni Parti İlçe Başkanı Orhan ve Yönetiminden, Abdurrahman Aslantaş'a tam destek






