Vali İlhami Aktaş'tan Acil ziyaret
Vali İlhami Aktaş'tan Acil ziyaret
Vali İlhami Aktaş'tan Acil ziyaret
Vali İlhami Aktaş'tan Acil ziyaret
Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünü ziyaret ederek inceleme ve denetimlerde bulundu. Vali Aktaş ilk olarak Koordinasyon toplantısını yaptı ve ardından müdürlüğü ziyaret ederek hem personelin gününü kutladı hem de brifing aldı.
Toplantıya Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Bozkurt, Sahil Güvenlik Kuzey Marmara Grup Komutanı Binbaşı Ziya Can Gürsoy, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, İl Afet Ve Acil Durum Müdürü Mehmet Emin Koçan, 112 Acil Çağrı Merkez Müdürü Yadigâr Ergül, belediyeler, orman bölge ve işletme müdürlüğü, doğa koruma ve milli parklar bölge ve şube müdürlüğü, yetkilileri katıldı
112 Acil Çağrı Merkez Müdürü Yadigâr Ergül tarafından yapılan sunumda; 112 Acil Çağrı Merkezinin çalışmaları, yeni nesil 112 sistemine geçiş hakkında Vali Aktaş ve katılımcılara bilgi verildi.
Toplantı, Acil çağrı hizmetlerinin etkin, verimli ve hızlı bir şekilde sunulması, ilgili birimler arasındaki iş birliği ve koordinasyonun sağlıklı bir şekilde yürütülmesi, Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğünce hazırlanan yıllık faaliyet raporunun değerlendirilmesi, il düzeyinde ihtiyaç duyulan gerekli tedbirlerin alınması ve sorunların giderilmesi amacıyla yapılan toplantı; faaliyet raporunun değerlendirilmesi yapılarak, karşılıklı bilgi alışverişi ve önerilerle tamamlandı.
Vali Aktaş, 11 Şubat 112 günü münasebetiyle hazırlanan pastayı kurum personeli ile birlikte keserek tüm 112 çalışanların gününü kutladı, başarılar diledi.