17 Haziran 2011 - 11:33 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:01
G: 03 Eylül 2022 - 16:01
TSKʹDAN FLAŞ AÇIKLAMA!
Genelkurmay Başkanlığı, bugün bir gazetede yer alan "TSK faturayı Çiçekʹe kesti" başlıklı haberde gerçeği yansıtmayan hususların bulunduğunu bildirdi.
Genelkurmay Başkanlığı, bugün bir gazetede yer alan "TSK faturayı Çiçekʹe kesti" başlıklı haber nedeniyle internet sitesinden açıklama yaptı.
Açıklamada şunlar kaydedildi: "Ceza Muhakemesi Kanunuʹnun 157. Maddesinde düzenlenen ʹSoruşturmanın gizliliğiʹ kuralı, ilgili Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma ile ilgili olarak; soruşturmanın kapsamı, yöneltilen sorular ve bu sorulara verilen cevaplar hakkında detaylı bir açıklama yapılmasını engellemektedir. Bununla birlikte, adı geçen gazetede yer alan haberin gerek başlığında gerekse içeriğinde gerçeği yansıtmayan hususlar bulunmaktadır."
Yorumlar
+ Yorum Yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş ve tüm sorumluluğu üstlenmiş olursunuz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
O isimler atandı
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Başkan Ömeroğlu: Dilovası eğitimle yükselecek

Darıca belediyesi ile İMES'ten önemli işbirliği

Derince’de Voleybol Şöleni

Dilovası Belediye Başkanı Ömeroğlu'ndan Başkan Büyükakın'a teşekkür

Gebze’nin ana merkezi baştan sona yenilendi







