10 Aralık 2012 - 04:40 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:01
G: 03 Eylül 2022 - 16:01
TESİSATÇI KOCASINI KİMLERLE ALDATMIŞ?
İngiltereʹde yaşayan 42 yaşındaki evli öğretmen Emma Webb, 18 yaşından küçük çocuklarla cinsel ilişkiye girmek ve onlara çıplak görüntülerini yollamaktan mahkum oldu.
İngiliz basınından The Daily Mail sitesinde yer alan habere göre; iki çocuk annesi olan kadın öğretmenin toplam 10 erkek öğrenci bulunan sınıfta, çocuklara ilk cinsel deneyimleri konusunda sorular sorduğu ortaya çıktı.
Ders sırasında tahtaya penis çizdiği iddia edilen kadın öğretmen Emmaʹnın, cinsel deneyimi olmayan erkek öğrencileri tek tek evine çağırdığı öne sürüldü.
Tesisatçı olan kocasının evde olmadığı saatlerde öğrencileriyle ilişkiye giren kadın öğretmen, çocuklara daha sonra çıplak görüntülerini yolladığı ortaya çıktı.
Olayın ortaya çıkmasından sonra gazetecilere konuşan Emma Webbʹin kocası, "Bunu niçin yaptığını bir türlü anlayamadım. Aramızda bir sorun yoktu. Cezasını tamamlayınca evliliğimizin kaldığı yerden sürmesini istiyorum" dedi.
Kaynak : http://www.gazeteport.com.tr
Gözden Kaçmasın
Gebze’nin ana merkezi baştan sona yenilendi
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı

Genelkurmay Başkanlığında önemli görüşme

Başkan Ömeroğlu: Dilovası eğitimle yükselecek

Bakan Bolat'tan Kadın kooperatiflerine destek müjdesi

KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK







