01 Mart 2016 - 18:28 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:02
G: 03 Eylül 2022 - 16:02
Taziye çadırına saldırı! 24 ölü, 55 yaralı
Irak’ta Diyaleʹnin Mıkdadiye ilçesinin Beni Timim bölgesinde bir taziye çadırına canlı bomba saldırısı düzenlendi. Saldırıda 24 kişi hayatını kaybederken, 55 kişi yaralandı.
Hürriyetʹin haberine göre, Haşd Şabi saflarında savaşan gönüllü bir Şii militan için kurulan taziye çadırına düzenlenen canlı bomba saldırısında 24 kişi öldü. Saldırı akşam saatlerinde meydana geldi. Canlı bir bomba Mıkdadiye ilçesinde bir taziye çadırına girerek kendini havaya uçurdu. Saldırı sonucu 24 hayatını kaybederken, 55 kişi de yaralandı. Hayatını kaybedenler arasında Haşid El Şabi güçlerinin de olduğu kaydedildi.
Yaralılar tedavi için acil bir şekilde hastanelere nakledildi. Diyale ilinin şehir merkezi Bakubaʹnın 35 KM uzaklığındaki Mıkdadiye ilçesi sık sık şiddet olaylarına sahne oluyor.
Gözden Kaçmasın
Gaziantep’te eğitime çok yönlü destek
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Tem Otoyolu'nun açılış tarihi belli oldu

Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş'tan yeni bir hizmet daha

Okay Ağyol adaylığını resmen açıkladı

Kocaeli Vali Koşusunun Galibi “Taşkent” Oldu

Offroad Tutkunları Mühye’de Buluşacak






