Haber Pi
Haber Pi
Açık
Afyonkarahisar · 15°C
Diğer
Bizi Takip Edin
06 Nisan 2026 - 09:00 - Güncellenme: 06 Nisan 2026 - 09:05 G: 06 Nisan 2026 - 09:05

SAS Timleri tarafından imha edildi

SAS Timleri tarafından imha edildi

0 Okunma 0 Paylaşım
SAS Timleri tarafından imha edildi

ADALET BORA/haberpi- Ukranya ve İran'daki savaşlar nedeniyle adeta ateş çemberine dönüşen bölgemizde Türk Silahlı Kuvvetleri gözünü kırpmadan karada, havada ve denizde güvenliği sağlamaya devam ediyor. Özellikle son dönemlerde Karadenizde mayın ve ihalarla ilgili güvenlik tedbirlerini arttıran mehmetçik artık 7/24 Karadenizde gözlem ve keşif yapacak.
Milli Savunma Bakanlığı mayın tehdidine karşı mehmetçiğin görevde olduğunu belirterek yaptığı açıklamada
 Karadeniz’de sürüklenen mayın tehdidine karşı Deniz Kuvveti Komutanlığımıza bağlı gemiler ve deniz hava vasıtaları ile keşif-gözetleme faaliyetlerine 7/24 esasına göre aralıksız devam ediyoruz. 
 Son olarak İğneada açıklarında tespit edilen ve mayın olduğu belirlenen şüpheli cisim, SAS Timlerimiz tarafından denizde başarılı şekilde imha edildiğini duyurdu.
ResimResim