03 Mayıs 2017 - 16:25 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:02
G: 03 Eylül 2022 - 16:02
Rıza Sarrafʹla ilgili flaş gelişme
Hakim Berman, Sarrafʹın avukatlarını davadan men edebilir
New York’ta 13 aydır tutuklu olarak yargılanan İran asıllı Türk işadamı Rıza Sarraf bugün Türkiye saatiyle 21.00’de başlayacak duruşmada yeniden hakim karşısına çıkacak. Aynı davada yargılanan Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla’nın da bugün Sarraf ile birlikte duruşmada yer alması bekleniyor.
Bugün yapılacak duruşmada Sarraf’ın iki yeni avukatı eski New York Belediye Başkanı Rudolph Giuliani ve eski ABD Adalet Bakanı Michael Mukasey’le ilgili savcılığın çıkar çatışması iddiaları tartışılacak.
Duruşma öncesi Amerikan federal adalet sisteminde, savcılığın Sarraf’a soracağı sorular ve mahkemenin hakimi Richard Berman’ın açıklığa kavuşmasını istediği konularla ilgili emri yer almıştı Hakim Berman Giuliani ve Mukasey’i davadan men edebilir .(kaynak: amerikaninsesi.com)
İlginizi Çekebilir

Gaziantep’te eğitime çok yönlü destek

Kocaeli Vali Koşusunun Galibi “Taşkent” Oldu

Burhanettin Duran’dan 12 ülkenin Batı Şeria kararına destek

Okul kantinlerinde yeni dönem başlıyor

Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı







