04 Nisan 2012 - 15:59 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:01
G: 03 Eylül 2022 - 16:01
OBAMA ERDOĞANʹI GÖTÜRÜYOR!
CHP grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, “Başbakan ‘Bizi parmakla gösteriyorlar’ diyor. Sizi parmakla göstermiyorlar. Sizi parmakla çağırıyorlar, haberiniz yok. Koskoca Türkiye Cumhuriyeti’ni nasıl bu duruma getirirsiniz” dedi. Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:
- 2030’a kadar 20 milyar dolarlık ihaleleri niçin Kamu İhale Yasası’nın kapsamının dışına çıkarıyorsun? Getirdiler kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim’i 20 milyar dolarlık yolsuzluğa peçe yaptılar. Kaç gündür soruyorum Erdoğan’a, yanıt yok. Yönetmenlikle belirlenecek ihalenin şartları. ‘Yönetmelik’ dediğin de iki bakanın dudağının arasında. Doymadı mı hâlâ gözünüz? Kime peşkeş çekeceksiniz 20 milyar doları?
- Daha önce Arapça getirmişlerdi, kanun mu çıkardılar? Talim Terbiye Kurulu oturdu, kararını verdi. Aynı şey Kuran-ı Kerim için de yapılabilirdi. Kuran’ı böyle kullanırsan o yönetimden hayır gelmez. İnançlara saygılı olmak önce ahlaklı olmayı gerektirir. Türkiye’de temel sorun siyasi ahlakta yatıyor. Bu kadar siyasi bir yozlaşma Türkiye Cumhuriyeti tarihinde yok. İçinde ahlaki değerlerden soyutlanmış bir din anlayışını getirmek istiyorlar. Başındaki adam da Erdoğan’dır. Kin ve intikam ahlaka aykırıdır. Kin ve kindarlıktan bizim uzak durmamız lazım.
- Ankara ve İstanbul’da iki beceriksiz yönetici metro işini yapamadı. Ulaştırma Bakanlığı bile ‘Pes ya siz yapamıyorsunuz. Artık bundan sonra ben yapacağım’ dedi. Bir İzmir’e bakın, bir İstanbul’a, Ankara’ya bakın. Bir öz kaynakların hesabını veren belediyeye bakın, bir de beceriksiz olan iki yönetime bakın. Becerikli yöneticimiz 397 yıl hapisle yargılanıyor. İnsaf.”
Gözden Kaçmasın
Üsküdar belediyesinin yeni adresi belli oldu
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

O isimler atandı

Milletvekili Tipioğlu'ndan Kent Konseyi Başkanı Yalçın'a ziyaret

Derince Belediye Başkanı Gökçe’den Zabıta Teşkilatına Teşekkür

Mehmet Ali Kâğıtçı’nın arşivi koruma altına alınıyor

Yeni Parti İlçe Başkanı Orhan ve Yönetiminden, Abdurrahman Aslantaş'a tam destek
Trend Haberler
Milletvekili Tipioğlu ile Başkan Kaya gönüllere dokundu

Kocaeli'de yakalandı

Ak Parti Çayırova Gençlik Kolları Başkanı Furkan Yavuz'un acı kaybı

Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez'in mutlu günü

Yeni Parti İlçe Başkanı Orhan ve Yönetiminden, Abdurrahman Aslantaş'a tam destek
Son Haberler
Cevdet Yılmaz: Yasa dışı bahis ve kumarla mücadelemiz kararlılıkla sürüyor

Burhanettin Duran’dan 12 ülkenin Batı Şeria kararına destek

KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK

Başkan Kocaman: Kartepe Büyürken İhtiyaçlarına da Cevap Veriyoruz

Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı