08 Kasım 2017 - 16:00 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:03
G: 03 Eylül 2022 - 16:03
O isim CHPʹye üye oldu
Yarbay Mehmet Alkan, CHP Grup Toplantısıʹnda CHPʹye üye oldu. Yarbay Alkanʹın rozetini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu taktı.
Şehit kardeşi Yüzbaşı Ali Alkanʹın cenazesinde yaptığı konuşmayla Türkiye gündeminde geniş yer bulan ve FETÖʹnün 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ilan edilen OHALʹde kararnamesi ile ordudan atılan Yarbay Mehmet Alkan, CHPʹye üye oldu.
Yarbay Mehmet Alkanʹın rozetini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Grup Toplantısında taktı.Kılıçdaroğlu, Grup Toplantısıʹnda yaptığı konuşmada Yarbay Mehmet Alkanʹın CHPʹye üyeliğini duyurararak, "Yarbay Mehmet Alkan aramıza hoşgeldi, şeref verdi. Kardeşi Yüzbaşı Ali Alkan, Beytüşşebapʹta şehit oldu. O bütün şehitler gibi, gaziler gibi bizim onurumuz. Bir şehit yakını ordudan atıldı. Sadece ve sadece böyle konuştuğu için bir KHK ile ordudan atılıyorsa, bütün gazilere, şehit yakınlarına sesleniyorum; Bu tabloyu içinize sindiriyor musunuz? Elinizi vicdanınıza koyacaksınız ve oyunuzu öyle kullanacaksınız. Sadece ordudan atılmadı, pasaport verilmedi, beylik tabancası verilmedi, emekli ikramiyesi verilmedi, OYAKʹtaki birikimine el konuldu, kredi kartı bile verilmedi. Sivil ölüme mahkum oldu. Bunları yapanların yatacakları yeri yok. Sevgili yarbayım aramıza hoşgeldiniz" dedi.
İlginizi Çekebilir

Mehmet Ali Kâğıtçı’nın arşivi koruma altına alınıyor

Gebze’nin ana merkezi baştan sona yenilendi

Büyükakın: Kocaeli olarak mutluyuz, gururluyuz

Dev operasyonda tonlarca uyuşturucu ele geçirildi

Milletvekili Yıldızlı’dan sert tepki
Trend Haberler
Milletvekili Tipioğlu ile Başkan Kaya gönüllere dokundu

Kocaeli'de yakalandı

Ak Parti Çayırova Gençlik Kolları Başkanı Furkan Yavuz'un acı kaybı

Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez'in mutlu günü

Yeni Parti İlçe Başkanı Orhan ve Yönetiminden, Abdurrahman Aslantaş'a tam destek
Son Haberler
Cevdet Yılmaz: Yasa dışı bahis ve kumarla mücadelemiz kararlılıkla sürüyor

Burhanettin Duran’dan 12 ülkenin Batı Şeria kararına destek

KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK

Başkan Kocaman: Kartepe Büyürken İhtiyaçlarına da Cevap Veriyoruz

Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı