Milletvekili Tipioğlu Erzincan’da teşkilatla buluştu
Milletvekili Tipioğlu Erzincan’da Teşkilat Mensuplarıyla Buluştu
AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, Erzincan’da Teşkilat Mensuplarıyla Buluştu
AK Parti Kocaeli Milletvekili ve TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı Veysel Tipioğlu, Erzincan’da AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.
İl Başkanlığında teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Veysel Tipioğlu, samimiyet ve özveriyle çalışan dava arkadaşlarıyla sohbet etti, sahadaki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda teşkilatların taşıdığı öneme vurgu yapan Tipioğlu, AK Parti’nin gücünün milletin sinesinden geldiğini belirtti.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yürütülen siyasi hareketin sahadaki en güçlü temsilcilerinden biri olan teşkilatlar, bu buluşmayla yeniden kenetlendi.
TEŞKİLATLAR DAVANIN OMURGASINI OLUŞTURUYOR
Erzincan İl Başkanlığı’nda gerçekleşen buluşmada, AK Parti teşkilatlarının Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Erzincan’da da büyük bir özveriyle çalıştığı vurgulandı. İl başkanlığı binasında, samimi bir atmosferde gerçekleşen toplantıda teşkilat üyeleriyle bir araya gelindi; yürütülen çalışmalar değerlendirildi, hedefler ve yol haritaları yeniden teyit edildi.
Tipioğlu, ziyaret sırasında gösterilen ilgi ve ev sahipliği nedeniyle, Erzincan İl Başkanı Alpay Kabadayı başta olmak üzere tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.
Gözden Kaçmasın
Deniz çayırları Akdeniz'e nefes veriyor
Görüntüle →İlginizi Çekebilir












