20 Nisan 2017 - 11:37 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:02
G: 03 Eylül 2022 - 16:02
MELİH GÖKÇEKʹTEN FLAŞ AÇIKLAMA
Ankara Büyükşehir Belediyesiʹne gece saatlerde kimliği belirsiz kişi yada kişilerde tarafından açıldı.
Saldırıda ölü yada yaralanan olmazken, binaya 3 kurşunun isabet ettiği görüldü.
MELİH GÖKÇEKʹTEN AÇIKLAMA
Twitter hesabından, Fen İşleri Daire Başkanlığı, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığıʹnın bulunduğu katlara isabet eden kurşunların yol açtığı hasarın görüntülerini paylaşan Gökçek, "Dün gece bir araçtan, belediye binamızın 3, 11 ve 16. katlarına isabet eden 3 el atış yapılmıştır. Belediye binası o anda boş olup, herhangi bir yaralı yoktur. Bir sarhoşun atışı mıdır, yoksa bir teröristin atışı mıdır, polisin çalışmasıyla inşallah ortaya çıkacaktır" mesajını paylaştı.
Gökçek, "Amaç, göz korkutmaksa, boş binaya gece kurşun sıkmak, korkaklığın ta kendisidir. Hak bildiğimizden bir adım geri dönen namerttir" açıklamasını yaptı.
"İRFAN DEĞİRMENCİʹYE GEÇMİŞ OLSUN"
İrfan Değirmenciʹnin evinin kurşunlanmasını da değerlendiren Gökçek, "İrfan Değirmenciʹnin de evi kurşunlanmış. Muhtemelen her iki yere kurşun sıktıran, aynı ellerdir. Yani Türkiyeʹyi karıştırmak isteyenler. Türkiye, Batıʹnın ve FETOʹnun talimatlarıyla oynanan bu oyunlara düşmeyecektir. İrfan Değirmenciʹye geçmiş olsun diyorum. Fikren taban tabana zıt olsak da teröre karşı ortak tavır almak, boyun borcumuzdur" dedi.
İlginizi Çekebilir

Kocaeli’de bir başka güzeldi

Derince’de Afetlere karşı güçlü işbirliği

Başkan Çiftçi’den Başkan Emengen’e hayırlı olsun ziyareti

Aynı gurur, aynı coşku

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI ERSOY KOCAELİ’YE GELİYOR







