Kocaeli'den Bizim Çocuklara tam destek
Kocaeli'de milli coşku
HABERPİ- A Milli Futbol Takımı'nın 24 yıl aradan sonra katıldığı Dünya Kupası'nda Avustralya ile oynadığı kritik karşılaşma Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Milli İrade Meydanına kurulan dev ekranda binlerce vatandaş tarafından coşkuyla izlendi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, A Milli Futbol Takımımızın 2026 FİFA Dünya Kupası maçlarını İzmit Milli İrade Meydanı’nda ortak heyecana dönüştürdü. Bu kapsamda Büyükşehir, Türkiye saati ile 07.00'de başlayan Avustralya maçını dev ekranda yayınlandı. Kocaelili futbolseverlerin bu coşkuyu tek yürek olarak yaşaması için tramvaylar 04.30'da raylara indi ve 06.00'ya kadar Kuruçeşme-Stadyum hattında 15 dakikada bir ek seferler düzenlendi. Milli İrade Meydanı İstasyonu'nda inen futbolseverler, büyük bir coşkuyla alandaki yerini aldı.
Dünya Kupası heyecanını dev ekranda futbol şehri Kocaeli'ye yaşatan Büyükşehir, vatandaşlara ücretsiz çay ve çorba ikramında bulundu. İzmit Milli İrade Meydanı’nı dolduran Kocaelili futbolseverler, kurulan dev ekran önünde ilk düdüğün çalmasını bekledi.
Dünya Kupası’nda D Grubu’nda mücadele eden Ay-Yıldızlılarımız, gruptaki ikinci maçını Paraguay ile 20 Haziran Cumartesi günü Türkiye saati ile 06.00'da oynayacak. Karşılaşmaya Amerika Birleşik Devletleri ev sahipliği yapacak. Büyükşehir karşılaşmayı İzmit Milli İrade Meydanı’nda dev ekranda yayınlayacak.
Gözden Kaçmasın
Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı
Görüntüle →İlginizi Çekebilir












