Kocaeli'deki Amatör maçta kavga çıktı

Dünya 22.03.2025 - 21:30, Güncelleme: 22.03.2025 - 21:30
 

Kocaeli'deki Amatör maçta kavga çıktı

Kocaeli'deki Amatör maçta kavga çıktı

Kocaeli Süper Amatör Lig Play-Off mücadelesinde Derince ile Bağdatspor ile karşılaşmasında tribünlerde kavga çıkarken, yaralananların olduğu öğrenildi. Kocaeli Süper Amatör Lig Play-Off mücadelesinde Derince, Cephanelik Stadı’nda Bağdatspor ile karşı karşıya geldi. Sahada büyük çekişmeye olurken, yaşanan pozisyon sonrası tribünlerde tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile taraftarlar tekme ve yumruklarla birbirine girdi. Kavga sebebiyle maç dururken, taraftar ve polislerin müdahalesiyle olaylar son buldu. Olaylarda yaralananların olduğu bildirildi. Öte yandan karşılaşma 1-1 sona erdi.
Kocaeli'deki Amatör maçta kavga çıktı

Kocaeli Süper Amatör Lig Play-Off mücadelesinde Derince ile Bağdatspor ile karşılaşmasında tribünlerde kavga çıkarken, yaralananların olduğu öğrenildi.
Kocaeli Süper Amatör Lig Play-Off mücadelesinde Derince, Cephanelik Stadı’nda Bağdatspor ile karşı karşıya geldi. Sahada büyük çekişmeye olurken, yaşanan pozisyon sonrası tribünlerde tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile taraftarlar tekme ve yumruklarla birbirine girdi. Kavga sebebiyle maç dururken, taraftar ve polislerin müdahalesiyle olaylar son buldu. Olaylarda yaralananların olduğu bildirildi.
Öte yandan karşılaşma 1-1 sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.