27 Nisan 2017 - 23:14 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:02
G: 03 Eylül 2022 - 16:02
Kocaeli ve tüm ilçelerinde başladı
Kocaelinin tüm ilçelerinde artık yeni bir dönem başladı..Kocaelililer oturdukları yerden elektronik imzaları (e-imza) ile internet üzerinden abonelik işlemi yapabilecek.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İSU Genel Müdürlüğü, KOÜ ve GTÜ üniversiteleri ile kamu kurumlarında kullanılan ve ülkemizde günden güne artan e-imzaya sahip vatandaşlar, e abonelik uygulaması ile İSU Şube müdürlüklerine gitmeden oturdukları yerden www.isu.gov.tr internet sitesi üzerinden abonelik yapabilmektedirler.
GENEL MÜDÜR BAYRAM,”HIZ VE İLETİŞİM YOĞUNLUKLU HİZMETLER”
Abone memnuniyetini kendilerine şiar edindiklerini ifade eden İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, e-imza ile abonelik yapılmasını Türkiye’de bir ilk olarak uygulamanın heyecan ve sevincini yaşadıklarını söyledi. Ülkemizde e-imzaya geçen Türkiye’de 8.kurum olduklarını hatırlatan Genel Müdür İlhan Bayram, e-imzanın kamu hizmet sunumunda kalite ve etkinliğin artırılmasına yönelik çalışmalarda önemli bir araç teşkil ettiğini dile getirdi.
İlginizi Çekebilir

Başkan Ömeroğlu: Dilovası eğitimle yükselecek

Mehmet Ali Kâğıtçı’nın arşivi koruma altına alınıyor

Yeni Parti İlçe Başkanı Orhan ve Yönetiminden, Abdurrahman Aslantaş'a tam destek

O isimler atandı

Büyükakın: Kocaeli olarak mutluyuz, gururluyuz
Trend Haberler
Milletvekili Tipioğlu ile Başkan Kaya gönüllere dokundu

Kocaeli'de yakalandı

Ak Parti Çayırova Gençlik Kolları Başkanı Furkan Yavuz'un acı kaybı

Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez'in mutlu günü

Yeni Parti İlçe Başkanı Orhan ve Yönetiminden, Abdurrahman Aslantaş'a tam destek
Son Haberler
Cevdet Yılmaz: Yasa dışı bahis ve kumarla mücadelemiz kararlılıkla sürüyor

Burhanettin Duran’dan 12 ülkenin Batı Şeria kararına destek

KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK

Başkan Kocaman: Kartepe Büyürken İhtiyaçlarına da Cevap Veriyoruz

Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı