15 Mayıs 2017 - 15:41 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:02
G: 03 Eylül 2022 - 16:02
Kocaeli üzüldü!
14.05.2017 / 22:15
3. Lig play-off finalinde Altay ile karşılaşan Kocaelispor, penaltılar sonucunda 6-5 mağlup olunca TFF 2. Ligʹe yükselemedi..
Kocaelispor, tarihinin en önemli maçlarından biri için sahaya çıktı. Play-Off final maçı için Altay’a karşı ter döken Kocaelisporlu futbolculara binlerce Kocaelispor taraftarı da destek verdi. Ancak penaltılara kalan maçın sonucunda Altay Kocaelisporʹu yenmeyi başardı. Antalya Stadı’nda oynanan maç Saat 19:00’da başladı.
Maçın 37. dakikasında Burak Özbakırʹın golüyole Kocaelispor 1-0 öne geçti. İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Kocaelispor ikinci yarıya da güçlü bir başkangıç yaptı ancak Altay maçın 60. dakikasında Murat Uluçʹun golüyle skoru eşitledi.
Maçın 1-1 eşitlikle sona ermesinin ardından maçta iki uzatma evresinde de eşitlik devam etti ve maç penaltılara kaldı. Penaltılarda Kocaelisporʹda Oğuzhanʹın kaçırdığı vuruş sonrası Altay tüm penaltı vuruşlarını gole çevirdi ve Kocaelisporʹu yenerek 2. Ligʹe yükseldi.
Gözden Kaçmasın
Genelkurmay Başkanlığında önemli görüşme
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Gebze’nin ana merkezi baştan sona yenilendi

Bakan Bolat'tan Kadın kooperatiflerine destek müjdesi

O isimler atandı

Üsküdar belediyesinin yeni adresi belli oldu

Başkan Ömeroğlu: Dilovası eğitimle yükselecek







