18 Şubat 2019 - 15:20 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:03
G: 03 Eylül 2022 - 16:03
KOCAELİ REFAH BAŞKAN ERBAKAN’A GİTTİ
Yeniden Refah Partisi genel başkanı Dr. Fatih Erbakan tarafından geçtiğimiz ay Kocaeli kurucu il başkanlığı görevine atanan Mehmet Aras, genel başkanın daveti üzerine, on iki ilçe başkanını da yanına alarak Ankara’da ziyaretlerde bulundu.
Mehmet Aras başkanlığındaki Kocaeli heyeti, Yeniden Refah Partisi genel başkanı Fatih Erbakan tarafından konutunda misafir edildi.
Misafirleri ile tek tek alakadar olan Erbakan, tüm katılımcılara davete icabet ettikleri için teşekkürlerini sundu.
Erbakan, ilçe başkanlarından teşkilatları ile ilgili ayrı ayrı bilgi aldı.
İlçe başkanları ile özel olarak ilgilenen Erbakan tüm ilçelerdeki mevcut siyasi atmosfer ve sosyal hareketlilikler ile ilgili olarak, bizzat ilçe başkanlarından detaylı olarak bilgi aldı.
Erbakan daha sonra Kocaeli heyetine hitaben; “bu kadar kısa sürede tüm ilçelerde teşkilatlanmanızı bitirerek, teşkilatlanmasını ilk bitiren il oldunuz, sizleri kutluyorum. Kocaeli il yönetimi ve İlçe başkanlarına güvenimiz tamdır. Verilen vazifeleri bu vakte kadar layığı ile ifa ettiniz, bugünden sonrada bu şekilde hareket edeceğinizden şüphem yoktur. Kocaeli yine bir rekora imza atmıştır, başarılarınızın devamını temenni ediyorum dedi.”
Erbakan Kocaeliʹde şölen havasında bir il kongresi beklediğini de belirttikten sonra on iki ilçe başkanına yetki belgelerini teslim ederek, birer parti rozeti hediye etti.
Görüşmenin sonunda misafirlerini kapıya kadar uğurlayan Erbakan; tüm teşkilat mensuplarına selamlarını gönderdiğini ilçe başkanlarına söyledi.
Gözden Kaçmasın
Kocaeli’de bir başka güzeldi
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Bakan Göktaş'tan Hakkari'de şehit aileleri ve gazilerle vefa buluşması

BİK Genel Müdürü Çay, basına sağlanan kamu desteğini açıkladı

Aynı gurur, aynı coşku

Başkan Çiftçi’den Başkan Emengen’e hayırlı olsun ziyareti

Okay Ağyol adaylığını resmen açıkladı







