25 Ekim 2016 - 07:23 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:02
G: 03 Eylül 2022 - 16:02
Koç holdingden çok önemli karar
Koç Holding, vergi cezalarını yapılandırarak yaklaşık 23 milyon TL tutarındaki toplam yükümlülüğü peşin ödeyeceğini duyurdu.
Koç Holdingʹin Kamuyu Aydınlatma Platformuʹnda yer alan açıklamasında, şirket nezdinde gerçekleştirilen vergi incelemeleri sonucunda 4 Ağustos ve 22 Ağustos 2016 tarihli özel durum açıklamalarında belirtilenler de dahil 2010-2013 dönemleri için tebliğ edilen gecikme faizi hariç toplam 103 milyon lira tutarındaki cezalı vergi tarhiyatları ile ilgili ihtilaflar için 6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanunʹdan yararlanılması amacıyla başvuru yapıldığı belirtildi.
Açıklamada, bu kapsamda, yurt içi ÜFE dahil yaklaşık 23 milyon TL tutarındaki toplam yükümlülüğün 30 Kasım 2016 tarihine kadar peşin olarak ödenmesi suretiyle, söz konusu ihtilafların sonlandırılmasının öngörüldüğü kaydedildi.(uzmanpara)
Gözden Kaçmasın
Offroad Tutkunları Mühye’de Buluşacak
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

İzmit'te Kadın ve Çocuk Festivali başlıyor

Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş'tan yeni bir hizmet daha

Bakan Göktaş'tan Hakkari'de şehit aileleri ve gazilerle vefa buluşması

Başkan Çiftçi’den Başkan Emengen’e hayırlı olsun ziyareti

Tem Otoyolu'nun açılış tarihi belli oldu






