12 Nisan 2018 - 11:29 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:03
G: 03 Eylül 2022 - 16:03
Kılıçdraoğluʹndan o sözlere Flaş yanıt!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 52 askerin hayatını kaybettiği Afrinʹe destek için Hatay sınırına giden ünlülerin ʹklarnet, davul ve zurna ile eğlence yapmasınaʹ tepki gösterdi. CHP lideri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki ünlüler için "Sanatçıların o ortama alet edilmesini de doğru bulmadım” dedi.
Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Erdoğanʹın Kılıçdaroğluʹna yönelik söylediği “Şimdi duydum ki Hatay’a gidiyormuş. Hayırdır ya? Günaydın. Ne oldu? O zaman yapman gereken bir şey var. Postalın eksikse sana postal da gönderelim” sözleri sonrası CHP lideriyle görüştü.
Selviʹnin "Kılıçdaroğlu ne zamandan beri postal giyiyormuş" başlıklı yazısında aktardığına göre Kılıçdaroğlu, bu ifadelere ”Parka ve postalı öğrenciliğimden beri giyiyorum, onun haberi bile yok. Gerçekten öğrenciliğimde giydim. Bizim vatanseverliğimiz parka ve postal vatanseverliği değildir. Önce ruh olarak vatansever olacaksınız. Reklam üzerinden vatanseverlik olmaz” karşılığını verdi.
Abdulkadir Selviʹnin o yazısı için tıklayınız
Gözden Kaçmasın
Mehmet Ali Kâğıtçı’nın arşivi koruma altına alınıyor
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Milletvekili Yıldızlı’dan sert tepki

Alışan Lojistik'ten büyük başarı. EcoVadis puanı 72’ye yükseldi

Milletvekili Tipioğlu'ndan Kent Konseyi Başkanı Yalçın'a ziyaret

O isimler atandı

Üsküdar belediyesinin yeni adresi belli oldu
Trend Haberler
Milletvekili Tipioğlu ile Başkan Kaya gönüllere dokundu

Kocaeli'de yakalandı

Ak Parti Çayırova Gençlik Kolları Başkanı Furkan Yavuz'un acı kaybı

Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez'in mutlu günü

Yeni Parti İlçe Başkanı Orhan ve Yönetiminden, Abdurrahman Aslantaş'a tam destek
Son Haberler
Cevdet Yılmaz: Yasa dışı bahis ve kumarla mücadelemiz kararlılıkla sürüyor

Burhanettin Duran’dan 12 ülkenin Batı Şeria kararına destek

KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK

Başkan Kocaman: Kartepe Büyürken İhtiyaçlarına da Cevap Veriyoruz

Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı