01 Ocak 2012 - 13:55 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:01
G: 03 Eylül 2022 - 16:01
KAYMAKAMA SALDIRDILAR
Kaymakam Yavuz, beraberinde birkaç kişi ile birlikte Irak sınırında meydana gelen olayda hayatını kaybeden 35 kişinin yakınlarına başsağlığı dileğinde bulunmak için Gülyazı köyüne geldi.
Bu sırada kurulan taziye çadırına giren Yavuz, içeride bulunan bir grubun saldırısına uğradı. Çadırdaki diğer vatandaşların müdahalesiyle dışarı çıkarılan Yavuz, dışarıda bulunan başka bir grup tarafından da darp edildi.
Olaya müdahale eden vatandaşların önlemiyle kurtarılan Kaymakam Yavuz, yaklaşık bir kilometre uzaklıktaki petrol istasyonuna götürüldü. Toplanan kalabalığın istasyonuna girme girişimine bazı vatandaşlar izin vermezken, olay yerine gelen BDP Grup Başkan vekili Hasip Kaplan, grubun sakinleşmesi için anonslar yaptı.
Çevre köylerin ileri gelenlerinin de çabası sonucu kalabalık petrol istasyondan ayrılırken, Kaymakam Naif Yavuz olay yerine gelen bir ambulansla alınarak bölgeden uzaklaştırıldı. Yavuzʹun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.Korumaları ve diğer köylüler Kaymakam Naif Yavuzʹu saldırganların elinden kurtarıp uzaklaştırmak istedi. Koşarak uzaklaştırılmaya çalışılan Kaymakam Yavuzʹa saldırganlar taş atmayı sürdürdü. Bu sırada kaçmaya çalışan Kaymakam Yavuz, 4- 5 metrelik hendeğe yuvarlandı.(milliyet)
Gözden Kaçmasın
Üsküdar belediyesinin yeni adresi belli oldu
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Başkan Ömeroğlu: Dilovası eğitimle yükselecek

KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK

Gebze’nin ana merkezi baştan sona yenilendi

Milletvekili Yıldızlı’dan sert tepki

Alışan Lojistik'ten büyük başarı. EcoVadis puanı 72’ye yükseldi







