28 Mayıs 2014 - 16:01 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:01
G: 03 Eylül 2022 - 16:01
Karaosmanoğluʹndan tam destek
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Yalova Belediye Başkanı Yusuf Koçal’a destek turlarını sürdürüyor. 1 Haziran’da yapılacak olan yerel seçimlere kısa bir süre kala Başkan Karaosmanoğlu, Yalova’da esnaf ziyareti yaparken kent halkıyla da sohbet etti.
KOÇAL İÇİN DESTEK İSTEDİ
Pınarbaşı Fabrikası’nı ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, burada da çalışanlarla sohbet ederek, Başkan Adayı Koçal için destek istedi. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’la birlikte Yalova’ya geçen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla bir araya geldi.
HİZMETLER DEVAM EDECEK
Başkanlar Karaosmanoğlu ve Yıldırım AK Parti Yalova İl Başkanlığında partililerle görüştükten sonra esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Koçalʹa destek vermek için Yalova’ya gelen Başkan Karaosmanoğlu, Yalova’da AK Parti ile hizmetlerin kaldığı yerden devam edeceğini söyledi. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım da Koçal’a destek verdiklerini vurguladı.
Ziyaretlerde, AK Parti Belediye Başkan adayı Yakup Koçal, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Ömer Polat ve belde belediye başkanları ile partililer hazır bulundu.
Gözden Kaçmasın
O isimler atandı
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Gebze’nin ana merkezi baştan sona yenilendi

Mehmet Ali Kâğıtçı’nın arşivi koruma altına alınıyor

Milletvekili Yıldızlı’dan sert tepki

Bakan Bolat'tan Kadın kooperatiflerine destek müjdesi

Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı







