16 Mayıs 2016 - 11:29 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:02
G: 03 Eylül 2022 - 16:02
İntihar saldırısı! Çok sayıda ölü ve yaralı var
IŞİDʹden karargahta intihar saldırısı: Çok sayıda ölü ve yaralı var
IŞİD Yemenʹin güneyindeki Mukalla kentinde, askere alım karargaha saldırı düzenledi. Saldırısında en az 25 kişinin öldüğü, 25ʹten fazla kişinin de yaralandığı bildirildi.
IŞİD, Yemenʹin güneyindeki Mukalla kentinde, askere alım karargaha intihar saldırısı düzenledi. Reutersʹtan edinilen bilgiye göre, saldırıda en az 25 kişinin öldüğü, 25ʹten fazla kişinin ise yaralandığı aktarıldı. Yaralıların ise çevre hastalenelerde tedavi altına alındığı bildirildi. Ağır yaralıların da bulunduğu saldırıda, ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.
IŞİDʹin üstlendiği intihar saldırısında örgüte yakınlığı ile bilinen Amak Haber Ajansı, intihar saldırısının patlayıcı kemer takan militan tarafından gerçekleştirildiğini duyurdu.
İlginizi Çekebilir

Derince’de Voleybol Şöleni

Yeni Parti İlçe Başkanı Orhan ve Yönetiminden, Abdurrahman Aslantaş'a tam destek

Milletvekili Kanko'dan hükümete faiz ve borç tepkisi

Darıca belediyesi ile İMES'ten önemli işbirliği

Büyükakın: Kocaeli olarak mutluyuz, gururluyuz






