20 Haziran 2012 - 22:56 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:01
G: 03 Eylül 2022 - 16:01
ILICAK YAPTI YAPACAĞINI
Sabah gazetesi yazarı Nazlı Ilıcak, CNN Türkʹte yayınlanan ʹDört Bir Tarafʹ programına, kendisine Fethullah Gülen tarafından hediye edilen ʹnazar duası kolyesiʹ ile çıktı.
Ilıcak, 15 yıl vefa dolayısıyla kendisi dahil bir çok isme yaptıkları mücadeleden dolayı ʹnazar duasıʹ hediye edildiğini açıkladı. Kolyenin Patrik Bartholomeos gibi birçok isme de hediye edildiğini belirtti.
"BENİ KORUMASI İÇİN TAKIYORUM"
Kolyeyle kendisine artık laf işlemeyeceğini belirten Ilıcak, "Ben çok memnun olarak taşıyorum, uçağa binerken bile beni koruması için takıyorum. O yüzden artık bana laf işlemez Altan Öymen senle de rahatça tartışabilirim. Kendisine teşekkürlerimi iletmek istiyorum" dedi.
Nagehan Alçı bunun üzerine "Bizi ne koruyacak" diye sorunca "İnşallah bir 15 yıl sonra böyle bir mücadeleden sonra Allah sana da nasip etsin" dedi.
Gözden Kaçmasın
Kocaeli’de bir başka güzeldi
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Aynı gurur, aynı coşku

Şehidimizin annesi hastaneye kaldırıldı

BİK Genel Müdürü Çay, basına sağlanan kamu desteğini açıkladı

Okul kantinlerinde yeni dönem başlıyor

Okay Ağyol adaylığını resmen açıkladı







