14 Mart 2016 - 18:05 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:00
G: 03 Eylül 2022 - 16:00
Hüseyin Gülerce onu çok fena tiʹye aldı
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Türker Akıncıʹnın moderatörlüğünü yaptığı Ortak Akıl programında gündemi değerlendiren Gazeteci - Yazar Hüseyin Gülerce, Ekrem Dumanlı ile ilgili konuştu.
Ekrem Dumanlıʹnın göz göre göre kaçtığını söyleyen Gülerce, Dumanlı hakkında hem Selam Tevhid davasıyla ilgili hem de Cumhurbaşkanına hakaret ve iftira davasından yakalama kararı olduğunu anımsattı.
ʹEKREM DUMANLI BİR KİBİR ABİDESİDİRʹ
Ekrem Dumanlıʹnın bir kibir abidesi olduğunu ifade eden Hüseyin Gülerce, ʹAma biz insanlara takılmadık. Hep kendileri görünmek istediler. Kendisini öne çıkardı. Bunlar bir tarafa ama kibirlerinden dolayı bu hale geldilerʹ diye konuştu.
DUMANLIʹYI BÖYLE TİʹYE ALDI
Ekrem Dumanlıʹnın Kanaltürk yayınında katıldığı bir yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan için, ʹYa adam gibi gider ya da gitmek zorunda kalırʹ ifadelerini de anımsatan Gülerce, ʹKim gitti? Ekrem Dumanlı. Böyle dediği insan bir cumhurbaşkanı. Bir gazete genel yayın yönetmenin söylediği sözlere bakın, dönemin başbakanına söylüyorʹ şeklinde konuştu.
Gülerce, ʹEkrem Dumanlıʹnın Zaman gazetesi okuyucularına hitap ederken de ʹZamanʹı durdurmak mümkün değil dedik. Zamanʹı durduramazsınız. Bizi başkalarıyla karıştırmak hatadırʹ sözlerine dikkat çekerek, ʹDevlete meydan okumaya bak! Siz kimsiniz yahu? Özür dileriz ya karıştırdık bu seferʹ diyerek tiʹye aldı. BEYAZ GAZETE
Gözden Kaçmasın
Tem Otoyolu'nun açılış tarihi belli oldu
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Okul kantinlerinde yeni dönem başlıyor

Şehidimizin annesi hastaneye kaldırıldı

Derince’de Afetlere karşı güçlü işbirliği

BİK Genel Müdürü Çay, basına sağlanan kamu desteğini açıkladı

Okay Ağyol adaylığını resmen açıkladı







