07 Haziran 2011 - 08:27 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:01
G: 03 Eylül 2022 - 16:01
HAS PARTİ BÖYLE YAPTI?
HAS PARTİ KARSʹTA BÖYLE ÇALIŞIYOR-FOTOGALERİ İÇİN TIKLAYIN
24ʹüncü Dönem TBMM üyelerinin belirleneceği 12 Haziranʹdaki genel seçimlere sayılı günler kala HAS Parti Kars Milletvekili adayı Taner Çetin, birçok partinin aksine seçim çalışmalarını mütevazı bir şekilde yürütüyor.
HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtuluş ile kendi resimlerini astığı ve bir atın çektiği arabayla ilçe ilçe, köy köy dolaşarak, seçmenden oy istiyor.
Seçim çalışması yapmak için kendi kullandığı at arabasıyla Sarıkamışʹın Alisofu köyüne gelen Milletvekili adayı Çetin, "Seçim dönemiyle birlikte her yerde ses kirliliği yaşanmaya başlandı. Bu durumu protesto etmek, oy isterken insanları rahatsız etmemek için seçim çalışmasını bir atın çektiği arabayla yapıyorum. Bu şekilde sessiz çoğunluğun sesi olacağıma inanıyorum" diye konuştu.
Çetinʹin seçim çalışmasını değerlendiren Alisofu köyünden Nurten Taş isimli vatandaş, "Şimdiye kadar hiç bu şekilde bir seçim çalışması görmedim. Bundan önce gelen seçim araçlarının yüksek sesli yayınlarından dolayı rahatsız oluyorduk. HAS Parti adayının sessiz seçim çalışması tüm adaylara örnek olmalı" dedi
Gözden Kaçmasın
Başkan Ömeroğlu: Dilovası eğitimle yükselecek
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Mehmet Ali Kâğıtçı’nın arşivi koruma altına alınıyor

Dev operasyonda tonlarca uyuşturucu ele geçirildi

Milletvekili Tipioğlu'ndan Kent Konseyi Başkanı Yalçın'a ziyaret

Milletvekili Kanko'dan hükümete faiz ve borç tepkisi

Büyükakın: Kocaeli olarak mutluyuz, gururluyuz







