Eğitimin Gücü Kadınlar Platformu Vali Aktaş'ın eşi Songül Aktaş'ı ağırladı
Eğitimin Gücü Kadınlar Platformu Vali Aktaş'ın eşi Songül Aktaş'ı ağırladı
Eğitimin Gücü Kadınlar Platformu Vali Aktaş'ın eşi Songül Aktaş'ı ağırladı
Eğitimin Gücü Kadınlar Platformu Vali Aktaş'ın eşi Songül Aktaş'ı ağırladı
HABERPİ- Kocaeli Eğitimin Gücü Olan Kadınlar Platformu aylık toplantısını, Kocaeli Valisi İlhami Aktaş'ın eşi Songül Aktaş'ın katılımıyla gerçekleştirdi.
Enkon Şirket Sahibi ve KOTO Meclis Üyesi Emine Nilay Ozkan ev sahipliğinde yapılan toplantıya; Vali Aktaş'ın eşi Songül Aktaş, Platform başkanı Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elif Çelebi Öncü, Kocaeli Kent Konseyi Koordinatörü Nurdan Güneş, Haberpi gazetesi imtiyaz sahibi, GTO Komite başkan yardımcısı Adalet Bora, KADEM Kocaeli Başkanı Asuman Sert Erturan, Genç Kocaeliler Dernek Başkanı Sinem Uçan, İş insanı Emine Nilay Özkan, Başiskele Belediyesi Özel Kalem Müdürü Sevcan Kutlu Aydemir, Vildan Burç, Kent Konseyi Kadın Meclisi Yönetim Kurulu üyeleri Yudum Kaşıkçı, Nur Gündüz, Mektebim Kocaeli sahibi Ayşe Nuray Demir, Başiskele Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Nisa Sungur başta olmak üzere Platform yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Vali Aktaş'ın eşi Songül Aktaş yaptığı konuşmada Eğitim ve kadınlarla güçlü kadın güçlü aile güçlü Türkiye için çalıştıklarını belirterek bu anlamda katkısı olan herkesin çok önemli olduğunu vurgulayarak Eğitime gönül veren tüm kadınların yanında olduğunu belirterek Eğitimin Gücü Kadınlar platformunu çalışmalarından dolayı kutladı.
Platform Başkanı Prof. Elif Çelebi Öncü'de katılımından ve desteklerinden dolayı Vali Beyin eşi Songül Aktaş'a teşekkür ederek Kocaeli'de eğitime dair çalışmalar yaptıklarını, özellikle köy okulları başta olmak üzere birçok konuda ama özellikle de eğitimli ve güçlü kadınlar için yola çıktıklarını ve bu konuda çalışmalar yürüttüklerini belirtti.
Eğitimin Gücü Kadınlar Platformu Kocaeli'de farkındalık yaratmak için programlarına aralıksız devam edeceklerini ifade ederek katılımından ve iyi dileklerinden dolayı Vali Aktaş'ın eşi Songül Aktaş ve ev sahipliğinden dolayı iş insanı Emine Nilay Özkan'a ve teşekkür ederek günün anısına hediye takdim ettiler