05 Nisan 2013 - 17:56 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:01
G: 03 Eylül 2022 - 16:01
ˮGÖSTERME BANA ÖYLE, DELİ MİSİN?ˮ
ʹSaba Tümerʹle Bugünʹ programına konuk olan Huzur Sokağı oyuncusu Kutsi, kavga sahnesinde geçirdiği kazayı anlattı.
Kutsi, çayını karıştırmakta zorlanınca, ʹParmağım da kırık. 15 gündür böyle dolaşıyorumʹ dedi. Saba Tümer, ʹNeden sargılı değil? ʹ diye sorunca, Kutsi, ʹDoktor biraz oynatmam için sarmayı bıraktıʹ dedi ve kırık parmağını oynatmaya başladı.
"GÖSTERME BANA ÖYLE, DELİ MİSİN?"
Kutsiʹnin parmağına bakınca bir tuhaf olan Saba Tümer, ʹAaa gösterme bana öyle şeyler. oynatma. Bakamam, yapma, deli midir nedirʹ diyerek Kutsiʹye tepki gösterdi.
ʹDizide öyle bir kaptırmışız ki; kendimizi orada kırdımʹ diyen Kutsiʹye Tümer, ʹGitar çalan adam dikkat etmez miʹ yorumunu yaptı.
Kutsi de, ʹEvet çok üzüldüm. Dizide Emreʹyi oynayan arkadaşım Serdarʹın dizine çarptı parmağım. Akşama kadar kırıldığını fark etmedim. Ağrımıştı ama ağrı kesici almıştım. Ertesi gün de ağrıyınca doktora gittimʹ şeklinde konuştu.(vatan)
Gözden Kaçmasın
Derince’de Voleybol Şöleni
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Dev operasyonda tonlarca uyuşturucu ele geçirildi

Milletvekili Kanko'dan hükümete faiz ve borç tepkisi

Gebze’nin ana merkezi baştan sona yenilendi

Darıca belediyesi ile İMES'ten önemli işbirliği

Yeni Parti İlçe Başkanı Orhan ve Yönetiminden, Abdurrahman Aslantaş'a tam destek






