28 Mart 2013 - 17:07 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:01
G: 03 Eylül 2022 - 16:01
GEBZEʹDE FACİA: 3 ÖLÜ!
Gebze Sultan Orhan Mahallesinde gerçekleşeşen bu faciada Anne Refika Aslan(83) ile kızları Aynur Aslan(45) ve Emine Aslan(32) hayatlarını kaybetti. Komşulardan alınan bilgilere göre anne ve kızları Salı günü soba temizliği yaptı. Salı günü akşam sobayı yakıp uyuyan aile gece saatlerinde karbon monoksit gazından zehirlendi.
İddialara göre sökülüp temizlenen sobanın bacası takılırken bacaya tam olarak oturtturulamadı. Çarşamba günü (dün) gün boyu evden çıkmayan anne ve kızları kimsenin dikkatine de çekmedi. Fakat üst katta oturan Refika Aslan’ın torunu ders çalışmak için eve geldiğinde korkunç manzara ile karşılaştı. Aslan ailesinin yakınları ve komşuları yaşanan olay karşısında soka girerken olay yerine gelen polis ve savcı yapılan incelemenin ardından cenazeleri morga kaldırdı.
Talihsiz ailede anne Refika Aslan’ın yatalak hasta, iki kızının ise özürlüğü olduğu ve Babalarının ise daha önce vefat ettiği ifade edildi.
İlginizi Çekebilir

Milletvekili Yıldızlı’dan sert tepki

Yeni Parti İlçe Başkanı Orhan ve Yönetiminden, Abdurrahman Aslantaş'a tam destek

Üsküdar belediyesinin yeni adresi belli oldu

Mehmet Ali Kâğıtçı’nın arşivi koruma altına alınıyor

Bakan Bolat'tan Kadın kooperatiflerine destek müjdesi
Trend Haberler
Milletvekili Tipioğlu ile Başkan Kaya gönüllere dokundu

Kocaeli'de yakalandı

Ak Parti Çayırova Gençlik Kolları Başkanı Furkan Yavuz'un acı kaybı

Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez'in mutlu günü

Yeni Parti İlçe Başkanı Orhan ve Yönetiminden, Abdurrahman Aslantaş'a tam destek
Son Haberler
Cevdet Yılmaz: Yasa dışı bahis ve kumarla mücadelemiz kararlılıkla sürüyor

Burhanettin Duran’dan 12 ülkenin Batı Şeria kararına destek

KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK

Başkan Kocaman: Kartepe Büyürken İhtiyaçlarına da Cevap Veriyoruz

Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı