Gebze Ticaret Odasında önemli toplantı
HABERPİ- Gebze Ticaret Odası organizasyonuyla Gebze Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından Darıca'da yapılması planlanan huzur eviyle ilgili istişare toplantısı GTO Başkanı Nail Çiler'in ev sahipliğinde yapıldı.
Toplantıya Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Vahap Munyar, Genel Sekreter Sibel Güneş ,Başkan Yardımcısı Abdullatif Özkan ile GTO Genel Sekreteri Mustafa Yaşar Sekin katıldı.
Toplantıda huzurevinin yanısıra Munyar ve Güneş Gebze'nin sanayi ve ticari potansiyeli, turizm dokusu ve Gebze Ticaret Odası vizyon projeleri hakkında görüşerek; Oda binasında yer alan, sanayiye nitelikli eleman yetiştirmeyi hedefleyen İnovasyon Akademiyi Başkan Çiler ile birlikte incelediler..
İlginizi Çekebilir












