26 Nisan 2018 - 10:23 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:03
G: 03 Eylül 2022 - 16:03
Fenerbahçe-Beşiktaş maçı için sıcak gelişme
Fenerbahçe-Beşiktaş maçı kaldığı yerden seyircisiz oynanacak
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Ziraat Türkiye Kupasıʹnda çıkan olaylar yüzünden yarıda kalan maçın kaldığı yerden seyircisiz oynanmasına karar verdi.
TFF Yönetim Kurulu, maçın 3 Mayıs Perşembe günü 57ʹinci dakikadan itibaren oynanmasına hükmetti.
Ayrıca, Fenerbahçeʹye üç maç seyircisiz oynama cezası verilirken, Beşiktaşlı oyuncular Pepe ve Tolga Zengin de birer maç ceza aldı. Pepeʹnin Galatasaray derbisinde forma giyeceği belirtildi.
Bu arada, çıkan olaylarla ilgili olarak İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen adli soruşturma kapsamında da Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile futbolcular Caner Erkin ve Ricardo Quaresma, mağdur sıfatıyla ifadeye çağrıldı.
Şenol Güneş, Caner Erkin ve Ricardo Quaresmaʹnın ifadeleri İstanbul Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü tarafından alınacak.
Öte yandan yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınanların sayısı 45ʹe yükseldi.
bbc.com
İlginizi Çekebilir

Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı

KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK

İzmit'te Kadın ve Çocuk Festivali başlıyor

Offroad Tutkunları Mühye’de Buluşacak

Burhanettin Duran’dan 12 ülkenin Batı Şeria kararına destek






