16 Mayıs 2013 - 10:21 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:01
G: 03 Eylül 2022 - 16:01
Erdoğan Obama görüşmesinde sürpriz isim
Dünya Bülteniʹnde yer alan habere göre İsrail ʹin Mavi Marmara saldırısında hayatını kaybeden Furkan Doğan ʹın babası Ahmet Doğan , ABD Başkanı Barack Obamaʹya bir mektup vermek üzere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte ABDʹye gitti.
Doğanʹın Obamaʹya vereceği mektupta ABD vatandaşı da olan Furkan Doğan için açılan davayı ABD bürokrasisinin nasıl engellediği ve Adalet Bakanlığıʹnın nasıl duyarsız kaldığı anlatılıyor.
Furkan Doğanʹın avukatları Ramazan Arıtürk ve Cihat Gökdemir tarafından hazırlanan mektup, Ahmet Doğanʹa verildi. Ahmet Doğan da mektubu Başbakan Erdoğanʹa götürerek, Obamaʹya vermesini rica etti.
Erdoğan ise, ʹBu mektubu ben verebilirim ama senin vermen daha iyi olur, ben seni bu mektup için resmi heyete dahil ettireceğimʹ diyerek kendisiyle beraber ABDʹye gelmesini istedi. Bunun üzerine kısa sürede hazırlıklarını tamamlayan Doğan, Başbakan Erdoğan ile birlikte ABDʹye gitti.
İlginizi Çekebilir

Derince Belediye Başkanı Gökçe’den Zabıta Teşkilatına Teşekkür

Milletvekili Tipioğlu'ndan Kent Konseyi Başkanı Yalçın'a ziyaret

Milletvekili Kanko'dan hükümete faiz ve borç tepkisi

Büyükakın: Kocaeli olarak mutluyuz, gururluyuz

Gebze’nin ana merkezi baştan sona yenilendi
Trend Haberler
Milletvekili Tipioğlu ile Başkan Kaya gönüllere dokundu

Kocaeli'de yakalandı

Ak Parti Çayırova Gençlik Kolları Başkanı Furkan Yavuz'un acı kaybı

Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez'in mutlu günü

Yeni Parti İlçe Başkanı Orhan ve Yönetiminden, Abdurrahman Aslantaş'a tam destek
Son Haberler
Cevdet Yılmaz: Yasa dışı bahis ve kumarla mücadelemiz kararlılıkla sürüyor

Burhanettin Duran’dan 12 ülkenin Batı Şeria kararına destek

KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK

Başkan Kocaman: Kartepe Büyürken İhtiyaçlarına da Cevap Veriyoruz

Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı