18 Aralık 2016 - 11:26 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:02
G: 03 Eylül 2022 - 16:02
Erdoğan İngiltereʹde böyle manşet oldu
İngiliz Ekonomist dergisi bu haftaki sayısında, ʹTürkiyeʹdeki son bombalı saldırı Cumhurbaşkanıʹnın daha fazla gücü elinde toplamasına yardımcı olacakʹ başlıklı bir haber yayımladı.
Haberin spotunda "Recep Tayyip Erdoğan tek adam yönetimi için Anayasaʹyı değiştirmek istiyor" ifadeleri kullanılıyor.
Haftalık yayımlanan dergi haberine, ilk saldırganın 400 kilo patlayıcı taşıyan aracı stadyum yakınındaki çevik kuvvet polisi aracının yakınında havaya uçurduğu, ikinci saldırganın da bir dakikadan az bir süre sonra üzerindeki patlayıcı yüklü yeleği yakınlardaki bir parkta etrafında polisler varken patlattığı bilgisini vererek başlıyor.
"İlk patlama o kadar güçlüydü ki itfaiye mensuplarının ceset parçalarını stadyumun çatısından topladığı görüldü" deniyor haberde.
Saldırıların "çoğunluk tarafından Kürdistan İşçi Partisiʹnin (PKK) paravanı olarak değerlendirilen" Kürdistan Özgürlük Şahinleri (TAK) örgütü tarafından üstlenildiği hatırlatılıyor.
bbc.com
Gözden Kaçmasın
Okul kantinlerinde yeni dönem başlıyor
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI ERSOY KOCAELİ’YE GELİYOR

Gaziantep’te eğitime çok yönlü destek

Bakan Göktaş'tan Hakkari'de şehit aileleri ve gazilerle vefa buluşması

Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş'tan yeni bir hizmet daha

Kocaeli Vali Koşusunun Galibi “Taşkent” Oldu







