29 Kasım 2015 - 12:27 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:02
G: 03 Eylül 2022 - 16:02
Devlet Bahçeliʹden Tahir Elçi açıklaması!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçiʹnin basın toplantısı sırasında katledilmesi, toplum olarak hepimizi üzmüştür" dedi.
MHP Lideri Devlet Bahçeli Meclis Kulisiʹnde, gazetecilerin, Elçiʹnin hayatını kaybettiği, bir polis memurunun şehit olduğu terör saldırısına ilişkin sorularını yanıtladı.
"ÜZÜNTÜ BÜYÜKTÜR"
"Diyarbakır Baro Başkanı Merhum Tahir Elçi Beyʹin basın toplantısı sırasında katledilmesi toplum olarak hepimizi üzmüştür. Onunla beraber bir polis kardeşimiz şehit olmuş, iki polis kardeşimiz de yaralanmıştır" diyen Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü: "Türkiyeʹnin çok gergin bir ortamında, Güneydoğu Anadoluʹda güvenlik unsurları ile PKK terör unsurları arasında çatışmanın devam ettiği bir süreçte, bu gerilimi artırmak amacıyla bir saldırı düşünülmüşse, bunu iktidarın çok yönlü ele alarak incelemesi ve bunun katillerinin bulunmasında yarar vardır. Üzüntü büyüktür. Şimdiki aşamada fazla derin bir bilgiye de sahip değiliz. Olayları yakından takip ediyoruz."
Bahçeli, bir gazetecinin "Güvenlik zafiyeti olduğunu düşünüyor musunuz?" sorusuna ise "Olmayan bir şeyin zafiyeti olmaz. Güneydoğu Anadoluʹda güvenlik yok ki zafiyeti olsun" karşılığını verdi.
Gözden Kaçmasın
KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI ERSOY KOCAELİ’YE GELİYOR
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Kocaeli Vali Koşusunun Galibi “Taşkent” Oldu

BİK Genel Müdürü Çay, basına sağlanan kamu desteğini açıkladı

Okul kantinlerinde yeni dönem başlıyor

Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş'tan yeni bir hizmet daha

İzmit'te Kadın ve Çocuk Festivali başlıyor






