01 Aralık 2014 - 18:06 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:02
G: 03 Eylül 2022 - 16:02
DARICA TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU
DARICA ATLETİZMDE TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU
Türkiye Kros Ligi genç erkekler kategorisinde Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, Fenerbahçe’nin ardından ikinci oldu.
Hafta sonu Kuşadası’nda yapılan Türkiye Kros Ligi Yarışlarında Fenerbahçeʹyle yarışan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcuları güçlü rakibinin ardından sezonu ikinci olarak tamamladı.Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor ise Darıca’nın ardından takım halinde üçüncü oldu.
HEDEF AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü Türkiye liglerinin tamamlanmasının ardından gözünü Avrupa Şampiyonluğu’na dikti .Geçtiğimiz yıl Portekiz’de yapılan şampiyonada ülkemize altın madalya kazandıran Darıca, bu yıl da aynı başarıyı tekrarlamak istiyor.Fenerbahçe’yle birlikte 01 Şubat 2015’te İspanya’da yapılacak olan şampiyonada ülkemizi temsil edecek olan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü, şampiyona hazırlıklarına devam ediyor.
Gözden Kaçmasın
Üsküdar belediyesinin yeni adresi belli oldu
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Burhanettin Duran’dan 12 ülkenin Batı Şeria kararına destek

KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK

Cevdet Yılmaz: Yasa dışı bahis ve kumarla mücadelemiz kararlılıkla sürüyor

Milletvekili Yıldızlı’dan sert tepki

Başkan Kocaman: Kartepe Büyürken İhtiyaçlarına da Cevap Veriyoruz







