18 Aralık 2014 - 10:18 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:02
G: 03 Eylül 2022 - 16:02
Cumhurbaşkanı Erdoğanʹdan Gülenʹe flaş çağrı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Pensilvanya açıklama yapıyor. Onların yerinde olmak isterdim diyor. Senin elini, kolunu bağlayan yok ki gel onların yanına, gel onların yerine" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Konyaʹda Fethullah Gülenʹe seslendi ve gel dedi.. Cumhurbaşkanı Erdoğan; "Pensilvanya açıklama yapıyor. Bakıyorsunuz şahsıma yönelik çok çirkin benzetmeler, beddua seansları ve şimdi daha da enteresan bir açıklama yaptı. Gazetelerden alınan, onun kendi takımı için ʹonların yerinde olmak isterdimʹ diyor. Senin elini, kolunu bağlayan yok ki gel onların yanına, gel onların yerine. Hiç kimse sana ʹgelmeʹ demiyor, gel. Çoktandır sana ʹgelʹ diyoruz zaten. Pensilvanyaʹda koruma altında olanlar buraya gelemez. Neler yaptıklarını biliyorlar.
Bırakın onlar Türkiye düşmanlarıyla birlikte hareket etsin. Bırakın onlar, Türkiye düşmanı medyayla, uluslararası kirli odaklarla hareket etsin. Biz buraya milletle geldik, miletle yürüyoruz ve daima milletle yürüyeceğiz" dedi.
"İhanetlerini tescilledik daha da fazlasını yapacağız"
"Haşhaşiler hesap soracağızʹ dedik, ʹUluslararası çevrelerin maşası olan bu paralel yapıdan hesap soracağızʹ dedik, ʹİnlerine gireceğizʹ dedik" ifadelerini kullanan Erdoğan, verdikleri sözü tuttuklarını söyledi. İhaneti tescillediklerini belirten Erdoğan, "Daha da fazlasını yapacağız" diye konuştu.
İlginizi Çekebilir

Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı

Kocaeli Vali Koşusunun Galibi “Taşkent” Oldu

Gaziantep’te eğitime çok yönlü destek

Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş'tan yeni bir hizmet daha

Burhanettin Duran’dan 12 ülkenin Batı Şeria kararına destek







