15 Mart 2014 - 16:38 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:01
G: 03 Eylül 2022 - 16:01
CHPʹLİ VEKİLDEN FETHULLAH GÜLENʹE ŞOK CEVAP!
Facebook sayfasından bir açıklama yayınlayan Birgül Ayman Güler’in "bu nasıl ikiyüzlülük" ifadesini kullandı.
Güler şunları yazdı:
“YUH DERİM, BAŞKA BİR ŞEY DEMEM!”
“Fethullah Gülen Berkin için mesaj yayımlamış... "Sağduyu ve uzlaşıyla örgülenmesi gereken devlet aklının öfke ve kine mağlub olduğu zor günler geçirmekteyiz. Bu nefret atmosferi.... " diyor.
Bu nasıl bir ikiyüzlülük? 10 yıldır iktidar ortağı idi; kendi emrindeki devlet, 7 yıldır yüzlerce aydını kendi müritlerinin tezgahladığı davalarda "sağduyulu-uzlaşılı devlet aklı"yla mı tutsak almıştı?
Bu "nefret atmosferi" AKP iktidarı içinde doğrudan kendi eliyle yaratılmamış mıydı? Bu zihniyet, 15 yaşın ölümü üzerinden bile kirli siyasetine devam edebiliyor.... Yuh derim, başka bir şey demem!”
“Fethullahçılık, Berkinʹin ölümü üzerinden kirli siyasetine devam etmekle kalmıyor. Bir de, sözüm ona taziye mesajında, "temkin ve teyakkuzunu korumayı başarmış alevi kardeşlerimize sabrı cemil niyaz ederim" diyor.... 15 yaş çocuğunun devlet şiddetiyle ölümü alevi olanlarımızı değil, hepimizi teyakkuza geçiriyor... Bu zihniyet, çocuk katlini bile mezhep ayrıştırması için kullanmaktan geri durmuyor... Cemaat denen bu örgütlenmeye her zamankinden daha fazla dikkat gerek!"
Gözden Kaçmasın
Dev operasyonda tonlarca uyuşturucu ele geçirildi
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Derince Belediye Başkanı Gökçe’den Zabıta Teşkilatına Teşekkür

Alışan Lojistik'ten büyük başarı. EcoVadis puanı 72’ye yükseldi

Büyükakın: Kocaeli olarak mutluyuz, gururluyuz

Darıca belediyesi ile İMES'ten önemli işbirliği

Gebze’nin ana merkezi baştan sona yenilendi







