13 Haziran 2015 - 15:57 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:02
G: 03 Eylül 2022 - 16:02
Bülent Arınçʹtan ŞOK açıklama: ˮBu konuyu ağzınıza almayınˮ
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç 4 Bakanʹın Yüce Divanʹda tekrar yargılanması konusunda açıklama yaptı. Bülent Arınç "4 bakan açıklaması: Bu konuyu ağzınıza almayın" dedi..
Bülent Arınçʹın açıklamalarının satır başları şöyle;
Bahçeliʹnin tavsiyeleri üzerine bir değerlendirmem olmuştu. Bunun dışında bir değerlendirmem olmamıştı.
Güçlü bir hükümet için acil harekete geçilmelidir. Başbakanʹın çok önemli bir noktaya işaret ettiğini görüyorum. Kırmızı çizgiler olmaz. Kendisine görev verilen genel başkan olumlu görüşmeler yapması lazım. O yüzden tekrardan hatırlatıyorum siyasette kırmızı çizgiler olmaz.
Yüce divanda oylama olmuş ve yüca divana gitmeleri noktasında karar çıkmamıştır. Bunun yeniden açılması ile ilgili anayasa hukukçuları tekrardan Yüce Divan yolu açılmaz diyor. Ama ben böyle bir şeyin daha önceden gerçekleştiiğini gördüm.
Meclis araştırma komisyonu kurulsun ve yeniden Yüce Divanʹa gitsinler diye bir söz söylemeye bir parti başkanının söyleme hakkı yok. Bir parti meclisinde böyle bir karar alamaz çünkü bu Anayasaʹyı çiğnemek anlamına gelir.
Bu konuyu ağızlarına alıp ileri sürmesinler çünkü Anayasayı bilmedikleri anlamına gelir.
Gözden Kaçmasın
Üsküdar belediyesinin yeni adresi belli oldu
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK

Başkan Ömeroğlu: Dilovası eğitimle yükselecek

Gebze’nin ana merkezi baştan sona yenilendi

O isimler atandı

Bakan Bolat'tan Kadın kooperatiflerine destek müjdesi







