22 Kasım 2014 - 10:14 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:02
G: 03 Eylül 2022 - 16:02
Bu araçlar istanbulʹa giremeyecek
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul’un trafik yükünü azaltmaya yönelik önlemlere açıklık getirdi.
Milliyet’e bilgi veren Elvan, Marmara Bölgesi’ni otoyol ringleri ile çevreleyeceklerini belirterek şu değerlendirmeyi yaptı:
“3. köprünün devreye girmesi ile birlikte uygulamaya koyacağımız yeni projeler İstanbul’un trafik yükünü önemli ölçüde hafifletecek. Marmara Bölgesi’nin etrafını otoyol ringleri ile çevrelemek suretiyle ağır araçların ve transit araçların İstanbul’a girmeden Trakya’ya geçişi sağlanacak.
Çanakkale için düşünülen köprü ve yollarla trafik yükünün bir bölümü kaydırılacak. Marmara Bölgesi’ni çevreleyecek otoyollar ve Çanakkale geçişleri ile transit trafik Tekirdağ ve Edirne üzerinden Avrupa’ya yönlendirilecek.”
Gözden Kaçmasın
Genelkurmay Başkanlığında önemli görüşme
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Başkan Ömeroğlu: Dilovası eğitimle yükselecek

Mehmet Ali Kâğıtçı’nın arşivi koruma altına alınıyor

Başkan Kocaman: Kartepe Büyürken İhtiyaçlarına da Cevap Veriyoruz

O isimler atandı

Bakan Bolat'tan Kadın kooperatiflerine destek müjdesi







