25 Nisan 2011 - 20:01 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:00
G: 03 Eylül 2022 - 16:00
Böyle angus görülmedi!
Angus beş saat sonra yakalanabildi..
KONYAʹda, Uruguayʹdan ithal edilen Angus, kamyonetten indirildiği sırada kaçtı. Konya sokaklarını birbirine katıp, polis, belediye ekipleri, sahibi ve çevredekileri peşine takan Angus, 5 saat boyunca koşturduktan sonra atılan uyuşturucu iğneler sayesinde etkisiz hale getirildi.
Besici 55 yaşındaki Cemal Dündar, Uruguayʹdan ithal edilip İstanbulʹa getirilen anguslardan birini satın alıp, dün saat 08.30 sıralarında Konyaʹdaki merkez Karatay İlçesi Yaylapınar Mahallesiʹndeki evine getirdi. Dündar, angusu kamyonetten indirdiği sırada elinden kaçırdı. Ardından arkadaşlarıyla birlikte yakalamaya çalıştı. Başarısız olunca polis ve belediye ekiplerine haber verdi. Kaçarken, Konya- Adana Karayoluʹna çıkan angus, araçların arasından kaçmasını sürdürdü. Bir taraftan angusu yakalamaya çalışan polisler bir taraftan da araçların yavaşlamasını sağladı.
Polis, angusun yakalanması için zaman zaman yolu ulaşıma kapattı. Belediye ekipleri tarafından tabancayla atılan 5 uyuşturucu iğne ile biran bitkin düşen angus, yakalanmak istendiği sırada yeniden kaçmayı başardı. Bu kez de karayolunun yakınındaki Başak Mahallesiʹni giren angus, sokaktakilere korkulu anlar yaşattı. Angusu görenlerden bazıları aydınlatma direğine tırmandı, bazıları çöp konteynerlerinin üzerine çıktı. Cemal Dündar, birkaç kez kovalamaca sırasında otomobiliyle angusun önünü kesip yakalamaya çalıştı. Fakat angus boynuzlayarak otomobile zarar verip kaçmayı başardı. Belediye ekiplerinin yeniden 3 uyuşturucu iğne yapması üzerine bitkin düşen angus yaklaşık 5 saat süren kovalamacanın ardından yakalanarak kamyonete konuldu.
Ter içinde kalan Cemal Dündar, "Angusu kamyonetten indirip, ahıra alacağımız sıra elimizden kaçtı. Yaklaşık 5 saattir peşinden koşuyoruz. Kilometrelerce yol katettik. Bu kadar zamandır hiç yorulmadan bizi peşinden koşturduʹ dedi.
Yorumlar
+ Yorum Yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş ve tüm sorumluluğu üstlenmiş olursunuz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Milletvekili Kanko'dan hükümete faiz ve borç tepkisi
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Derince Belediye Başkanı Gökçe’den Zabıta Teşkilatına Teşekkür

Gebze’nin ana merkezi baştan sona yenilendi

Büyükakın: Kocaeli olarak mutluyuz, gururluyuz

Darıca belediyesi ile İMES'ten önemli işbirliği

Emekli Büyükelçi Girgin vefat etti







