15 Ocak 2012 - 11:21 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:01
G: 03 Eylül 2022 - 16:01
BİZE DAVA AÇILDI
Uçaklarda bulunan Planet adlı sistem yüzlerce film ve şarkıya bir dokunuşla ulaşılmasını sağlıyor. Türk Hava Yollarıʹnın da bu eserleri kullanmak için herhangi bir telif ödememesi tepkiye yol açtı.
Andrea Bocelli, 3 Doors Down, Cheryl Cole, Chrisette Michele, Colbie Cailat, Duffy, Eminem, Enrique Iglesias, Inna, James Blake Jessie J, Jonas Brothers, Justin Bieber, Kanye West, Keri Hilson, Lady Gaga, Lena, Loreena McKennitt, Mary J. Blige, Ne-Yo, Robin Thicke, Rod Stewart, Taylor Swift, The Black Eyed Peas, The Rolling Stones ve U2 gibi ünlü isimlerin de THY’ye dava açma hazırlığında olduğu belirtildi.
Habertürk gazetesinin Avrupa Müzikʹten aldığı bilgiye göre, THY’nin bu sistemde bulunan ve firmanın temsil haklarına sahip olduğu Universal Music Groupʹa ait şarkıcıların eserini, Planetʹte kullanmak için izin almadığı ifade edildi. Avrupa Müzik’in iki kez ihtar çektiği ve dava açma hazırlığında olduğu belirtildi.
Yorumlar
+ Yorum Yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş ve tüm sorumluluğu üstlenmiş olursunuz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Büyükakın: Kocaeli olarak mutluyuz, gururluyuz
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Emekli Büyükelçi Girgin vefat etti

Dilovası Belediye Başkanı Ömeroğlu'ndan Başkan Büyükakın'a teşekkür

Mehmet Ali Kâğıtçı’nın arşivi koruma altına alınıyor

Darıca belediyesi ile İMES'ten önemli işbirliği

Derince’de Voleybol Şöleni







