01 Ağustos 2019 - 16:00 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:03
G: 03 Eylül 2022 - 16:03
Beşiktaş bombayı patlattı!
Bu yaz Schalke 04ʹten ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Ukraynalı futbolcu Yevhen Konoplyankaʹnın transferiyle ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor.
Daha önce Alman basını tarafından menajeri Fali Ramadani aracılığıyla Fenerbahçeʹyle görüştüğü duyurulan 29 yaşındaki sol kanat oyuncusuyla ilgili ülkesinden gelen son haberse gündeme bomba gibi düştü.
Ukraynaʹda yayım yapan Sport adlı internet sitesi, yıldız futbolcunun tercihini Beşiktaşʹtan yana kullandığını ve önümüzdeki günlerde Siyah Beyazlı kulüple iki yıllık sözleşme imzalayacağını duyurdu. Haberde Konoplyankaʹnın kazanacağı senelik ücretin 3 milyon euro olacağı kaydedilirken Schalkeʹye ödenecek bonservis bedeliyle ilgiliyse herhangi bir bilgiye yer verilmedi.
kaynak:faanaatik.com.tr
Gözden Kaçmasın
Milletvekili Yıldızlı’dan sert tepki
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Gebze’nin ana merkezi baştan sona yenilendi

Yeni Parti İlçe Başkanı Orhan ve Yönetiminden, Abdurrahman Aslantaş'a tam destek

Bakan Bolat'tan Kadın kooperatiflerine destek müjdesi

Başkan Kocaman: Kartepe Büyürken İhtiyaçlarına da Cevap Veriyoruz

Mehmet Ali Kâğıtçı’nın arşivi koruma altına alınıyor






