28 Ekim 2011 - 14:07 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:01
G: 03 Eylül 2022 - 16:01
BEN KANSER OLMADIM
KÜLTÜR VE SPOR SALONU
Polisan firması, Dilovası’nda Eğitim, Kültür ve Spor Salonu yaptıracak. Bugüne kadar eğitime yönelik önemli bağışlar yapan Bitlis’in son büyük projesi ile ilgili protokol dün Kocaeli Valiliği’nde imzalandı.Törene; Kocaeli Valisi Ercan TOPACA, Vali Yardımcısı Ali SÖZEN, Dilovası Kaymakamı Hasan GÖÇ, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İSPİRLİ, Dilovası Belediye Başkanı Cemil YAMAN, Polisan Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin BİTLİS ve çok sayıda konuk katıldı.
7. 5 MİLYON TLʹYE MAL OLACAK
1250 kişi kapasiteli Dilovası Polisan Eğitim Kültür ve Spor Salonu 7 milyon 500 bin TL’ye malolacak. Vali Topaca, hayırsever işadamı Bitlis’e teşekkür etti. Tesisin temeli bu yıl içinde atılacak. 2013 yılına kadar da bitirilmesi hedefleniyor.
DİLOVASI’NDAYIM, KANSER DEĞİLİM
Polisan’ın sahibi tanınmış işadamı Necmettin Bitlis, Valilik’teki protokol töreninde bölge ile ilgili çevre sorunlarına da değindi, “ 12 yıl içinde benim sadece bir işçim kanser oldu. Ben 84 yaşındayım. Hep Dilovası’nda yaşadım, turp gibiyim” dedi.
BİTİNCE BÖYLE OLACAK
Polisan’ın sahibi Necmettin Bitlis, Dilovası’nda 1250 kişi kapasiteli, 7. 5 milyon TL’ye malolacak Eğitim Kültür ve Spor Merkezi bitince böyle olacak
Gözden Kaçmasın
Mehmet Ali Kâğıtçı’nın arşivi koruma altına alınıyor
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Milletvekili Yıldızlı’dan sert tepki

Genelkurmay Başkanlığında önemli görüşme

Başkan Kocaman: Kartepe Büyürken İhtiyaçlarına da Cevap Veriyoruz

Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı

KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK







