04 Şubat 2012 - 06:48 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:01
G: 03 Eylül 2022 - 16:01
BAŞKANLAR KAR TOPU OYNADI
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Tavşancıl’da yapımı devam eden sahil düzenlemesini inceledi. Günlerdir bölgemizi etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle bembeyaz bir görünüme kavuşan sahili dolaşan Başkanlar Karaosmanoğlu ile Yaman, bir ara kartopu oynadı.
TAVŞANCIL SAHİLİNDE İNCELEME
Dilovası’nda çeşitli programlara katılan Başkan Karaosmanoğlu, yapımı devam eden Tavşancıl sahil düzenlemesinde de incelemelerde bulundu. Dilovası Belediye Başkanı Yaman’ın eşlik ettiği Başkan Karaosmanoğlu, yaklaşık 20 santim kalınlığında karla kaplı alanı boydan boya yürüdü.
ÇOCUKLAR GİBİ ŞENDİLER
Sahili boydan boya dolaşan Başkanlar Karaosmanoğlu ile Yaman, etrafı kaplayan bembeyaz karların oluşturduğu eşsiz güzelliği de uzun uzun seyretti. Deniz kenarı boyunca ilerleyen Başkanlar Karaosmanoğlu ile Yaman, bir ara kartopu oynamaya başladı. Kendileriyle beraber sahilde inceleme yapan ekip arkadaşlarını da kartopu keyfine dahil eden Başkanlar Karaosmanoğlu ile Yaman, çocuklar gibi eğlendi.
Gözden Kaçmasın
Milletvekili Yıldızlı’dan sert tepki
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Yeni Parti İlçe Başkanı Orhan ve Yönetiminden, Abdurrahman Aslantaş'a tam destek

Alışan Lojistik'ten büyük başarı. EcoVadis puanı 72’ye yükseldi

Başkan Kocaman: Kartepe Büyürken İhtiyaçlarına da Cevap Veriyoruz

Bakan Bolat'tan Kadın kooperatiflerine destek müjdesi

Milletvekili Kanko'dan hükümete faiz ve borç tepkisi






