Haber Pi
Haber Pi
Açık
Afyonkarahisar · 15°C
Diğer
Bizi Takip Edin
29 Haziran 2021 - 16:37 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:04 G: 03 Eylül 2022 - 16:04

Başkan Şayir; Çılgınlık dedi ve hizmetlerini anlattı

0 Okunma 0 Paylaşım
Başkan Şayir; Çılgınlık dedi ve hizmetlerini anlattı

HABERPİ- Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası Kültür Merkezi'nde düzenlediği toplantıda 2 yıllık hizmetlerini anlattı. 
Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıya  Belediye Başkan Yardımcıları Sinan Yaşar, Muhiyettin Gültekin, Özel Kalem Müdürü Recep Karakoç, Basın Halkla İlişkiler Müdürü Nihat Kocabay, Basın Danışmanı Sabahattin Gültekin, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, İlçe yöneticileri, Kadın kolları, Gençlik Kolları başkanı Muhammet Demir ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye meclis üyeleri katıldı.Resim
Başkan Şayir öncelikle büyük işler başardıklarını belirtti. Slyat eşliğinde tüm hizmetlerini anlattı.
Bütçenin en az olduğu pandemi nedeniyle ekonomik sıkıntıların yaşandığı bir dönemde hiç korkmadan büyük yatırımlar yaptıklarını belirten Başkan Şayir; Belki Çılgın diyeceksiniz evet öyle. Gerçekten çılgınlık. 54 proje ile karşınıza çıkıyorum . Bu çılgınlık hem de pandeminin olduğu ve bütçelerimizin sıkıntıda olduğu bir süreçte bütün bunları yaptık. Hükümetimizden ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın'dan hep destek gördük. Öncelikli sorunlarımızı tespit ettik il, ilçe ve Büyükşehir ile birlikte ve sonra o sorunların çözümü için çalıştık ve çok şükür hepsini başardık' dedi

YÜZDE 60'NI TAMAMLADIKResimResim

ResimResimBaşkan Şayir  'Yükselen Şehir Dilovası' sloganı ve Dilovasından aldıkları şevk ve aşkla gönül belediyeciliği yaptıklarını belirterek seçim vaatlerinin yüzde 60'nı tamamladıklarını belirterek;  Sahil Düzenleme ve Yapımı, Kapalı Halı Saha Tesisleri, Ana Caddelerde yenileme, alt/üst yapı ve aydınlatma çalışmaları, Diliskelesi Mahallesi Anaokulu, GEBKiM Anaokulu, Mimar Sinan Mahallesi Anaokulu, Mimar Sinan Mahallesi Kız Meslek Lisesi, Okullara Müntessori ve Robotik Kodlama Sınıfları, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi, Eynarca Kavşağı Bağlantı Yolu, Aile Danışmanlık Merkezi, Kariyer ve İstihdam Merkezi, Halk Ekmek Satış Noktaları, Hayvan Barınağı ve Beslenme Noktaları, Sedaş Hizmet Birimi, PTT Hizmet Birimleri, Yeni Araç ve Ekipman Filosu, Diliskelesi Tren İstasyonu, Diliskelesi Tır Parkı, İmamı Şafi Camii gibi projelerimizi gerçekleştirdik. Bunun yanısıra taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan, 10 bin öğrenciye tablet dağıtımı, Her eve  maske, yufka, patates-soğan, gıda kolisi dağıtımı gibi sosyal belediyecilik açısından örnek çalışmalara imza attık. Tavşancıl Tarihi Evleri Restorasyonu, Dilovası Millet Bahçesi, Kapalı Semt Pazarı, 12 Mahalle 12 Park Projesi, Köseler Toplu Konut, Tepecik Kent Mesire Alanı, Tavşancıl Yüzme Havuzu, İlçe Kütüphaneleri gibi çok önemli projeler de hizmete girecek. Bununla birlikte  Kent Meydanı, Tavşancıl Sahil 2. Etap, Hastane Bağlantı Yolu, Tavşancıl Yeşil Vadi 2. Etap, Kayapınar Mesire Alanı, Kadın, Gençlik ve El Sanatları Merkezi, Diliskelesi Oksijen Seyir Terası, Tavşancıl Sahil Sosyal Tesis, Modern Kurban Kesim Tesisi, Çerkeşli Sosyal Tesisi, Köseler Mahalle Konağı, Tepecik Mahalle Konağı, Tepecik Spor Alanı, Demirciler Sosyal Tesisi ve Halı Saha, Demirciler Mahallesi Park, Orhangazi Mezarlığı Cami ve İdari Bina, Tavşancıl Butik Otel, Diliskelesi Kültür ve Sinema Salonu, Tavşancıl Seyir Terası, Köseler Atış Poligonu ve Halı Saha, Köseler Mahallesi Mesire Alanı ve Küçük Sanayi Sitesi Projelerini tamamladık ve en kısa zamanda start vereceğiz.  Bu projelerin gerçekleşmesinde her zaman yanımızda olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın'a il ve ilçe başkanlarıma, Hükümetimizin kıymetli bakanlarına ve  Dilovası ailesinin her ferdine teşekkür ediyorum. " dedi.