08 Temmuz 2014 - 04:24 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:01
G: 03 Eylül 2022 - 16:01
Basında FLAŞ transfer!
Gazeteciliğe Zamanʹda başlayan ve Taha Kıvanç müstear adıyla da yazıar yazan Koru, sırasıyla Turkish Daily New, Yeni Şafak ve Starʹda yazmıştı.
FEHMİ KORU KİMDİR? Gazeteciliğe Zaman gazetesinde başladı. Zamanʹdan ayrıldıktan sonra bir müddet Turkish Daily News gazetesinde yazdı. ABDʹnin önde gelen üniversitelerinden Harvard Üniversitesiʹnde yüksek lisans ve doktora eğitimi almıştır.
Taha Kıvanç müstear adıyla da yazılar kaleme almaktadır. Fehmi Koru iyi derecede Arapça ve İngilizce bilir. Uzun zaman pek çok yazısında eleştirdiği[1] Yeni Şafak gazetesinde uzun yıllar yazan Koru, halen yazılarını Starʹda yazmaktadır. Kanal 7ʹde haber saati programında yorum yapmakta ve TV kanallarında düzenli olarak programlara katılmaktadır.
Gözden Kaçmasın
Milletvekili Kanko'dan hükümete faiz ve borç tepkisi
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Dev operasyonda tonlarca uyuşturucu ele geçirildi

Büyükakın: Kocaeli olarak mutluyuz, gururluyuz

Yeni Parti İlçe Başkanı Orhan ve Yönetiminden, Abdurrahman Aslantaş'a tam destek

Gebze’nin ana merkezi baştan sona yenilendi

Darıca belediyesi ile İMES'ten önemli işbirliği






