06 Nisan 2015 - 21:24 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:02
G: 03 Eylül 2022 - 16:02
Başbakanʹdan flaş karar!
`9 Nisan`da IMF`ye borcumuzu ödeyeceğiz`
Yunanistan Maliye Bakanı Varoufakis ile görüşen IMF Başkanı Lagarde`ın görüşmesinden borç ödemesi çıktı.
Yunanistan Maliye Bakanı Yanis Varoufakis, Yunanistanʹın kreditörlerine karşı tüm yükümlülüklerini yerine getirme niyetinde olduğunu söyledi.
Washingtonʹda IMF Başkanı Christine Lagarde ile biraraya gelen Varoufakis, görüşme sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, hükümetin Yuncanistanʹda derin reform yapmayı planladığını ve kreditörler ile müzakerelerin verimliliğini iyileştirmeye çalışacaklarını ifade etti.
IMF Başkanı Christine Lagarde de yaptığı açıklamada, Varoufakisʹin Yunanistanʹın IMFʹe 9 Nisanʹda yapması gereken ödemeyi gerçekleştireceğini teyit etmesini memnuniyetle karşıladıklarını söyledi.
Gözden Kaçmasın
Mehmet Ali Kâğıtçı’nın arşivi koruma altına alınıyor
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Yeni Parti İlçe Başkanı Orhan ve Yönetiminden, Abdurrahman Aslantaş'a tam destek

Büyükakın: Kocaeli olarak mutluyuz, gururluyuz

O isimler atandı

Alışan Lojistik'ten büyük başarı. EcoVadis puanı 72’ye yükseldi

Dilovası Belediye Başkanı Ömeroğlu'ndan Başkan Büyükakın'a teşekkür






