02 Ekim 2014 - 17:04 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:02
G: 03 Eylül 2022 - 16:02
Bakanʹdan kritik Gülen açıklaması!
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, yeni yasama yılının açılışı dolayısıyla TBMM Başkanı Cemil Çiçek tarafından verilen resepsiyonda gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Fethullah Gülenʹin ABDʹden iadesiyle ilgili sorular üzerine Bozdağ, kırmızı bülten konularının idari tasarruf değil, bir soruşturma çerçevesinde herhangi bir mahkeme kararı olduğunda söz konusu olabileceğini belirtti. Bozdağ, "Şu anda bize gelen herhangi bir mahkeme kararı yok" dedi.
HSYK üyeliği seçimlerine ilişkin değerlendirmesinin sorulması üzerine de Bozdağ, seçimin hakim ve savcıların kendi seçimi olduğunu söyledi. Bozdağ, "Cemaatin çabası hedefine ulaşırsa, yeni bir düzenleme yapılacak mı?" sorusuna ise "Türkiyeʹde cemaat yargısı hiç bir zaman olmaz" yanıtını verdi.
Gözden Kaçmasın
KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Offroad Tutkunları Mühye’de Buluşacak

İzmit'te Kadın ve Çocuk Festivali başlıyor

Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş'tan yeni bir hizmet daha

Gaziantep’te eğitime çok yönlü destek

Başkan Kocaman: Kartepe Büyürken İhtiyaçlarına da Cevap Veriyoruz






