haberpi
haberpi
Açık
Afyonkarahisar · 15°C
Bizi Takip Edin
27 Ekim 2019 - 14:53 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:03 G: 03 Eylül 2022 - 16:03

Bakan Soylu'dan flaş açıklama

Bakan Soylu'dan flaş açıklama

ADALET BORA/ haberpi- Türkiye Afet Müdahale Planı’nın geliştirilmesi için düzenlenen AFAD İl Müdürleri 2019 Yılı 2. Değerlendirme Toplantısı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı ve AFAD Başkanı  Mehmet Güllüoğlu'nun katılımıyla Antalya'da yapıldı
Bakan Soylu'dan flaş açıklama Toplantıda konuşan Bakan Soylu yaptığı açıklamada; Kıymetli arkadaşlar, Türkiye afet yönetiminde çok önemli adımlar atarak, akıllı ve başarılı projeler ortaya koymuştur. Ancak bu konuda işimizin bitmesi mümkün değildir. İnşallah bundan sonraki hedefimiz daha yukarı gitmektir.'dedi. Bakan Soylu ayrıca ; Türkiye afet risklerinin azaltılması platformunun oluşturacağını ve (ARAS) Afet Risklerinin Azaltılması Sitemi'nin de hayata geçirileceğini de  açıkladı.
Bakan Soylu'dan flaş açıklama Bakan Soylu daha sonra Antalya'da, yapımı tamamlanan Antalya İl Emniyet Müdürlüğü ve Antalya Kriminal Polis Labaratuvarı binalarında incelemelerde bulundu.