Bakan Akar'dan kritik görüşme
HABERPİ- Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO Savunma Bakanları Toplantısı kapsamında geldiği NATO Karargâhındaki temaslarını sürdürüyor.Oturumlara katılan, ikili görüşmeler gerçekleştiren Bakan Akar, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile de bir araya geldi.Stoltenberg'in, Türkiye'nin NATO'ya üyeliğinin 70'inci yıl dönümü dolayısıyla Bakan Akar'ı tebrik ettiği görüşmenin sonunda Bakan Akar ve Genel Sekreter Stoltenberg hatıra fotoğrafı çektirdi.
Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar,ayrıca Yunanistan Savunma Bakanı Nikolaos Panagiotopoulos ile de bir araya geldi.Görüşmede her iki Bakan, ülkelerinin NATO üyeliklerinin 70’inci yıl dönümünü karşılıklı olarak kutladı.
Bakan Akar daha önce de Romanya Savunma Bakanı Vasile Dincu ve Letonya Savunma Bakanı Artis Pabriks ile bir araya gelmişti.
Gözden Kaçmasın
Dev operasyonda tonlarca uyuşturucu ele geçirildi
Görüntüle →İlginizi Çekebilir











