Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Kovboy park ve sıra gecesinde buluştu

ADALET BORA/ haberpi- Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti  Başkanı Cemal Kaplan, pandemi süresince zorlu bir görev yapan ve bütün sıkıntılara rağmen haber peşinde koşan ve kentin her bölgesindeki bilgilendirme için gecesini gündüzüne katan gazeteciler için keyifli bir dinlenme molası sürprizi yaptı. 
Kartepe Park Otel’de Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinin üyelerini buluşturan keyifli bir Sıra gecesinde   katkılarını esirgemeyen  Kocaeli Marmara Mardinliler Dernek Başkanı Ekrem Güneri’de katılarak bu keyifli ortamda gazetecileri yalnız bırakmadı.
KOCAELİ'DE BİR İLK KOVBOY PARK

 Kartepe Park Otel’in bahçesinde yeni yapılan ve oldukça dikkat çeken Kovboy Park'ı da gezen ve keyifli anlar yaşayan Gazetecilere Park İşletmecisi Taylan Tanyel yaptığı açıklamada, “ Bu bölgenin turizm açısında gelişimine katkı da bulunmak ve bölgemizi daha da cazip hale getirmek için böyle bir girişimde bulunduk ve gerçeği aratmayan bir kovboy park yaparak vatandaşlarımızın ve ziyaretçilerimizin çocuklarıyla keyifli anlar yaşayacağı bir yatırıma imza attık. Kovboy Park olarak bölgenin turizm adına gelişmesine katkı vermek istiyoruz. Yeni açılan bir tesisiz. Herkesi buraya bekliyoruz” dedi.

BAŞKAN KAPLAN'DAN TEŞEKKÜR PLAKETİ 

Gazetecileri Sıra gecesi ve Kovboy Park organizasyonunda buluşturan ve ev sahipliği yapan KOGACE Başkanı Cemal Kaplan hem Kovboy Park işletmecisi Taylan Tanyel' e hem de Kartepe Park Otel İdari İşletmeler Müdürü Hasan Akpınar’a  misafirperverliklerinden ve katkılarından  dolayı günün anısına birer plaket sunarak teşekkür etti.
Başkan Kaplan bu tür etkinliklerin de devam edeceğini belirterek; Sıkıntılı bir pandemi dönemi yaşadık hem ülke olarak hem de sürekli sahada olan gazeteciler olarak. Gazeteci arkadaşlarımız çok yoruldular bu süreçte. Biz de cemiyet olarak böyle bir organizasyonla bir araya gelmek istedik. Sıra gecesi ve Kovboy park etkinliğiyle biraz olsun rahat bir nefes alarak stres attık. Meslektaşlarımıza yönelik bu etkinliklerimiz ve gezilerimiz devam edecek.' dedi. 
BİR TEŞEKKÜR DE BİZDEN
Gerçekten uzun süredir zorlu ve sıkıntılı bir pandemi sürecinden sonra bir sıra gecesinde bulunmak oldukça keyifli oldu. Kendi adıma belirtmeliyim ki bugüne kadar hiç bilmediğim bir deneyim oldu sıra gecesi. Çiğ köftesiyle, yerel sanatçıların o anadoluyu bize yeniden yaşatan ezigileriyle ve elbette ki Güneydoğu'nun kendine has kültürüyle Batı'da buluşmak ve meslektaşlarımızla birlikte halay çekerek güne bir not bırakmak gerçekten hoş oldu. Bu güzel ve otantik buluşmayı gerçekleştiren KOGACE başkanı Cemal Kaplan ve yönetimine, organizasyonda ayrıca emeği olan meslektaşımız Şennur Uzan Yıldız'a içtenlikle teşekkürler..